4 portioner
ingredienser
12-16 Småköttbullar
1 vitlöksklyfta1-2 tsk Thai Röd Curry Pasta (Kaeng Daeng)
1 msk rapsolja2 dl kokosgrädde
1/2 tsk råsockeren nypa salt
Tillbehör:
1/2 dl kokosflingor,
1/2 dl grovhackade jordnötter,
2 stjälkar selleri i bitar,
6-8 cocktailtomater
1. Stek köttbullarn i lite olja i stekpanna.
2. Fräs krossad vitlök i olja tillsammans med currypasta på medel stark värme.
3. Tillsätt kokosmjölk, socker och köttbullar. Låt puttra och tjockna.
4. Smaka av med salt.
5. Fånga upp en köttbulle med gaffel eller tandpetare, doppa i kokos och jordnötter. Gör likadant med selleri och tomater.
6. Servera med tillbehören i olika skålar.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar