4 portioner
ingredienser
2 msk hackad vitlök
3 msk olja
300 g äggnudlar
1 msk fisksås
1 msk torkade salladsblad
1 kopp böngroddar
300 g nöttkött eller kycklingpeppar
Garnering:
1 msk korianderblad
1. Bryn vitlöken i oljan och lägg åt sidan.
2. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Låt rinna av och lägg dem i en stor skål.
3. Rör ihop vitlök och olja, fisksås och sallad med nudlarna.
4. Pochera böngroddarna i sjudande vatten under 1 minut.
5. Låt rinna av och lägg i portionsskålar.
6. Lägg nudelmix på böngroddarna i varje skål.
7. Lägg strimlat kött eller kyckling ovanpå nudlarna.
8. Smaksätt med peppar och strö korianderblad över.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar